Продължете към съдържанието

Уеб

Консултираме, изработваме, внедряваме за вас уеб сайтове, уеб дизайн към CMS системи. Поддръжка на бизнес страниците ви в социални мрежи.

Поддръжка на CMS системи. WordPress. Facebook. Instagram.

Уеб дизайн и изработката на уеб сайт обхваща няколко етапа:

  • запознаване и анализиране на проекта;
  • обобщаване и предлагане на нови решения;
  • изготвяне на цялостен графичен проект;
  • тестване и накрая пускане на сайта.

Има най-различни технически точни определения за това какво са уеб услугите, на които няма да се спираме тук. Важното е вие – нашите клиенти, да разберете, че това са всички тези услуги, свързани с интернет и показването на вашата фирма в интернет пространството, чрез развитието на вашия бизнес. Уеб услугите са под най-различни форми. Изграждане на уеб сайт, уеб дизайн и съпътстващите ги към него други услуги, които вървят неминуемо, когато процесът по изработката преминава през всичките му етапи. Като например:

Уеб банери, принт дизайн – изработка на банери или рекламни послания и изображения, които могат да бъдат публикувани на различни уеб сайтове, а защо не и разпечатани или пък публикувани в други видове медия.

Изработка на онлайн магазин – един по-различен уеб сайт, от който можете да развиете вашия бизнес, като продавате вашите продукти.

Мултимедия – тя може да бъде направена в различни форми – да бъде атрактивна, занимателна, или пък показваща вашите предимства. Тя може да бъде поместена не само на вашия уеб сайт, но и на други с цел реклама, под формата на рекламни банери.

Лого – няма нужда да се спираме в детайли тук колко е важно една себеуважаваща се фирма да има лого, представящо я. Трябва да се замислите сериозно, когато основавате бизнеса си, когато искате да сте уникални на пазара и особено когато се изработва уеб сайтът ви, и дизайнерът ви каже – „Не се притеснявайте, логото е безплатно” и на красивия ви сайт, видите просто изписани по най-обикновен начин, вашите инициали. Разбира се, понякога по-опростеното, по-обикновеното допринася за красотата, но всичко с мярка!

Фотография – заснемането на продуктите ви, обработката на изображенията и използването им във вашият уеб сайт, под различна форма, всичко това е един много важен етап от цялостната изработка. Резултатите се виждат веднага!

Уеб дизайн и изготвяне на уеб сайтове (Бургас): възможно е да се направи частично подобрение на уеб дизайна на съществуващи уеб сайтове или съвсем нова концепция от самото начало. Всичко се анализира и обсъжда с клиента, на всеки етап от осъществяването на проекта – от цвета до всяко поместено изображение или целият уеб дизайн на уеб сайта. Уеб сайтовете, които се изграждат от фирмата ни са от малки, по-разширени, до сайт за електронен магазин (онлайн магазин), хотели, недвижими имоти или такива с допълнителни договорени възможности.

Онлайн магазин или електронен магазин, интернет магазин, уеб магазин са имената на уеб сайт, създаден с цел продажба на стоки и услуги чрез интернет. Вариациите са най-различни, като в днешно време броят и разновидностите им е огромен.

Разбира се, за да подберете правилния подход към един такъв огромен проект, вие трябва да се консултирате с професионалисти, т.е. да се свържете първо с нас, за да поговорим за всички подробности.

Ние можем да ви предложим различни детайли, от които да изберете, отнасящи се до:

  • начин на плащания;
  • колко е голям броят на стоките ви;
  • структура;
  • анализиране на конкуренцията;
  • до колко уеб дизайнът е съобразен с вашите цели и вашият бизнес;
  • кой начин на работа ще е най-добър за вашия случай.

Намислете вашата идея за сайт или пък се обадете за консултация и помощ за вашия бизнес, чрез излизането му в интернет пространството и се свържете с нас, за да ви помогнем и упътим към точния проект (уеб дизайн, редизайн), необходим към момента за вас и вашата дейност, независимо дали тя е с местонахождение в град Бургас, Бургаския регион или от страната.