Антивирусни системи/програми

Антивирусните системи/програми могат да бъдат най-различни вариации и от най-различни производители, но при всички положения поддръжката им трябва да бъде извършвана от компютърни специалисти. Можете да изгубите данни, ако действате на своя глава, без да знаете какво точно се случва, или да се загубят важни системни файлове, които пък водят със себе си още проблеми.

Когато въпросът опира до сериозен бизнес, трябва да се замислите още по-сериозно. Какво ще се случи, ако компютрите ви спрат да работят за продължително време, поради вируси?

Това е въпрос с много нюанси, в зависимост от степента на заразяване и важността на данните ви. Защо да загубите дни от работата си, а от там и да увеличите загубите си. Сериозната вирусна защита предполага ежедневно, а понякога и ежечасно ъпдейтване/опресняване на вирусните дефиниции. Въпреки това, нови и още по-опасни вируси се появяват постоянно. Някои от тях трябва да бъдат изчистени по специфични начини, защото сам антивирусният софтуер/програми не може да ги изчисти напълно.

Именно за това Тод студио може да ви предложи готови решения и да ги внедри в бизнеса ви. А заедно с това да имате една постоянна поддръжка и спокойствие за работата ви.